Presse

Pressemeddelelse

Fredag den 19. maj klokken 19.00 inviterer Foreningen Operation Julegave til bankoaften, hvor der kan vindes sponsorerede præmier. Al overskud går til foreningens arbejde.

Vi har blandt andet præmier fra Aalborg Teater, Fårup Sommerland, Kronen kaffe, Café Peace, Spar Nord m.fl. En samlet oversigt kan ses på vores hjemmeside: www.operationjulegave.dk.

Foreningen Operation Julegave er en nystiftet forening der arbejder for at hjælpe børn og unge fra udsatte og trængte familier i Nordjylland. Vi er en 100% non-profit forening og al arbejde udføres af frivillige kræfter. På hjemmesiden kan der læses mere om foreningens arbejde.

For yderligere information venligst email til presse@operationjulegave.dk. Det er også muligt at ringe til Tone Rahbek Pedersen (formand) på 22 59 11 70 eller undertegnede på 26 20 41 33. 

Oversigt over præmier kan ses her


Standard information

Pressen er velkommen til at møde op og rapportere fra Operation Julegavedagen, første lørdag i december. Af hensyn til de berørte familier, tillader vi dog ingen fotografering ved arrangementet. 

Fotografer er dog velkommen til at fotografere ifm. opstilling i dagene optil, samt ved medarbejdersamlingen umiddelbart forud for arrangementet. Pressen bedes dog henvende sig ved ankomsten, så vi er orienteret om tilstedeværelsen. 

Kontaktinformation på bestyrelsens medlemmer findes under Forening.