Bliv frivillig

At være frivillig ved Operation Julegavedagen, er både hårdt arbejde, men også noget af det mest givende du kan opleve. Det er lutter glade og taknemmelige forældre og spændte og forventningsfulde børn, der ikke er til at slæbe hjem igen. 

Som frivillig er der forskellige funktioner: 

  • Vært
  • Cafévært
  • Køkken
  • Indpakning
  • Børneværksteder
  • Service


Vært

Værtens opgave er, at tage imod gæsterne ved ankomsten. At anvise mulighed for at hænge jakker i garderoben, hvor de finder toiletter og hvor der er aktiviteter for børnene. Værten spørger ind til familien, fx. antal børn og køn mv. og følger med familien rundt for at finde gavemuligheder. At være vært kræver man er over 18 år. 

Cafévært

Caféværtens opgave er, at sidde i café området og tale med gæsterne og få dem til at føle sig velkomne. Bidrage med positiv stemning, mens der indtages noget at spise og drikke. Caféværtens opgave er også, at hjælpe med at holde opryddet i caféområdet når et bord forlades. 

Køkken

Køkkenpersonalets opgave er, at sørge for mad og drikkevarer står klar på serveringsområdet, og rydde op i køkkenet efterfølgende. 

Indpakning

Indpakkerholdets opgave er, som det siger sig selv, at pakke de valgte gaver ind, så de er klar til juleaften. 

Børneværksteder

Børneværkstederne tilbyder børn, at kan lave hjemmelavede julegaver til forældre, bedsteforældre mv. For at være frivillig i børneværkstedet kræves børneattest fra politiet. Til dette har vi behov for dit CPR-nummer. Du vil så modtage en besked fra Politiet i din E-boks, hvori du skal bekræfte anmodningen. Du vil modtage en kvittering for bekræftelsen, mens vi modtager selve børneattesten. 

Børneattest er en attest fra politiet, at du ikke er dømt eller anklaget i henhold til straffelovens §36. 

Service

Serviceholdets opgave er, at holde øje med toiletterne er pæne og rene hele dagen. Desuden hvis der spildes på gulvet eller andet der kræver oprydning og rengøring. 


Tilmelding som frivillig